İMZALANAN E-İMZA PROTOKOLÜ

Değerli meslektaşlarımız,

Üyelerimizin avantajlı fiyatlarla e-imza hizmetinden faydalanabilmesi için Mimarlar Odası ile TÜRKTRUST arasında bir protokol imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında 1 yıl için 139 TL, 2 yıl için 169 TL, 3 yıl için 199 TL ücret ödeyerek üyelerimizin e-imza paketine (Nitelikli Elektronik Sertifika+Akıllı Kart+Kart Okuyucu) sahip olabileceğini bilgilerinize sunarız.

Üyelerimiz, bağlı olunan birimden bağımsız olarak;

TÜRKTRUST’ın ofislerinin bulunduğu illerde (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun) doğrudan TÜRKTRUST’a başvurup anında e-imza alabilecektir.

TÜRKTRUST’ın ofislerinin bulunmadığı il ve ilçelerde ise Mimarlar Odası birimlerine başvurabilecek. Normalde noter kanalıyla gerçekleştirilip ödeme yapılmasını gerektiren resimli kimlik kontrolü işlemi, yetkilendirilmiş Oda birimimizde ücretsiz olarak yapılacaktır. Üyenin TÜRKTRUST’a ödemeyi yaptığını belirten dekonta ek olarak gerekli belgeler düzenlenip, TÜRKTRUST’a Oda birimimiz tarafından posta ile gönderilecek, ardından süreç TÜRKTRUST tarafından yürütülecek ve e-imza paketi üyeye gönderilecektir.

TÜRKTRUST ofislerine ya da yetkilendirilmiş Mimarlar Odası birimlerimize yapılacak başvurularda güncel TC Kimlik Kartı ve Oda Kimlik Kartı ile ödeme yapıldığını gösterir dekont (TÜRKTRUST ofislerinde kartla ödeme mümkün) yeterli olacaktır. Üyelerimizin bu protokolden yararlanabilmeleri için mimar olduklarını kanıtlamak adına güncel Oda Kimlik Kartı’na sahip olması, geçerliliğini yitirmiş ise kimliklerin mutlaka yenilenmesi gerekecektir. Protokol kapsamında belirlenen fiyatlar 31 Ocak 2021 tarihine kadar geçerli olacak, sonrasında -avantajlı durumu devam etmek suretiyle- enflasyon oranında güncellenecektir.

Üyelerimizin e-imzaya ulaşımını kolaylaştırmak ve avantajlı fiyatlardan yararlanabilmelerini sağlamak adına imzalanan protokolün yararlı olmasını diliyoruz.

TMMOB Mimarlar Odası

Başvuru Formu

Taahhütname