Bilindiği üzere “Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlığı’’ ve “BEP-TR Oryantasyon” eğitimlerini tamamlayan Üyelerimizin EKB Uzmanlığı yetkilerini güncellemeleri ve Enerji Kimlik Belgesi düzenleyebilmeleri için aynı yılın Büro Tescil Belgesine sahip olmaları gerekmektedir. 2018 yılından itibaren Bakanlığın bize açtığı bir ara yüz üzerinden üyelerimizin Büro Tescil Belge durumları “güncel” ve “güncel değil” olarak işaretlenerek kontrol edilebilmektedir. Bu bağlamda aşağıda belirtilen durumlarda bizimle iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak istedik.

·         Eğitimlerini tamamladıklarında Büro Tescil Belgesi bilgilerini bildiren ancak sonraki yıllarda belgesini yenileyen Üyelerimizin BEP-TR üzerindeki “SMM Geçerlilik” tarihini güncelleyebilmemiz için SMGM’ye telefon veya eposta ile bildirebilirsiniz.

·         Eğitim kayıt formunda Büro Tescil Belgesi bilgilerini daha önce belirtmemiş ancak sonradan BTB edinmiş Üyelerimize ektekieğitim kayıt formu yeniden doldurtarak TC Kimlik, diploma, güncel vergi levha ve BTB fotokopilerini merve@mo.org.tr adresine iletebilirsiniz.

Yetkili kuruluşlarca düzenlenen Enerji Kimlik Belgelerinin TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgili kurumlarınca denetimleri devam etmektedir. Sizlere bildirilen üyelerimiz var ise isimlerini gönderilen bilgilendirme yazısıyla birlikte bizlere eposta ile göndermenizi diliyoruz.

Kayıt Formu