KOMİSYONLAR

ŞUBE KOMİSYONLARI

MİMARLIK EĞİTİMİ İLETİŞİM VE YAYIN KOMİSYONU

Üyelerimizin ve ögrenci adayların mesleki gelişimlerine katkıda bulunacak eğitimler ,      seminerler düzenlemek üzere bunları yönetim kuruluna önermek.

Süreli süresiz dergi , bülten,kitap vb. Yazılı eserlerin yayınlanmasında yönetim kurulu ile koordineli çalışmak.

KENT KÜLTÜRÜ VE KORUMA KOMİSYONU

Kent kültürünü oluşturan unsurların yeni nesillere aktarılmasını sağlayacak koruma ve     tanıtım çalışmalarının yapılması.

ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOMİSYONU

Uluslararası ilişkiler Komisyonu olarak , mimarlık faaliyetlerinin uluslararası düzeyde takip edilmesi, gelişen teknolojik yapıların yerinde incelenmesi, uluslararası konferanslar ve geziler düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Yurtdışındaki mimarlık dernek, vakıf ve kurumlar ile ortaklıklar geliştirerek odamıza bağlı Mimarlar ile yurtdısındaki mimarlık kuruluşları arasında bağ oluşturulması için çalışılacaktır.

İMAR,YASA , YÖNETMELİK VE MESLEKİ DENETİM KOMİSYONU

Yönetim kurulumuzun belirlediği konularda ; güncel imar kanunu,imar yönetmeliği,plan notları ve meclis kararlarını dikkate alarak görüş belirlemek.

KADIN KOMİSYONU

Kadın üyelerimizin mesleki sorunlarının tespiti üzerine çalışmalar yapılması ve çözüm önerileri sunulması.

ÇOCUK VE GENÇ KOMİSYONU

Son Güncelleme : 06.04.2018 10:01:00

Mimarlar Odası Trabzon Şubesi

Adresi : Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak No:37 / Trabzon

Telefon: 0462 3211797

Fax: 0462 3211797 / 5

E-Posta: trabzon@mo.org.tr

Üretim & Kodlama : EASİSTEM YAZILIM

Bu site içerisinde yer alan metin ve görseller Mimarlar Odası Trabzon Şubesi tarafından sağlanmaktadır. Sitede yer alan veriler bilgi amaçlı olup resmi nitelik taşımamaktadır. Her hakkı saklıdır.

Üretim & Kodlama : EASİSTEM YAZILIM